ingen INGEN BOKBOK…

har jag sålt. Nästan ingen om det skall vara exakt. Två har jag skickat iväg och fått 140 kronor plus porto. En har jag behållit själv. Det betyder att 47 stycken finns kvar i en kartong här hemma.

 

INGEN BOKBOK har jag berättat om här, här, här och här samt nämt i förbigående däremellan. Orsaken till att jag valde att i bokform sammanställa Corona-förändrade Bibelstudier plus lite till samt duplicera det hela i 50 ex var en mix av ambition, leklynne, fåfänga, högmod och ren dumhet. Sedan slog blyghet och liknande till. Jag har inte riktigt vågat till-salu-agera den. Känns som att agera plumpt i egen sak. Resultatet så här långt är att jag sitter med en massa betalda böcker och skägget i det bildliga blå skåpet – eller var det brevlådan?

 

Mina frågor kryper i sinnet.

 

  • Vilket intresse kan finnas av skrivna former av försök att ha Bibelstudier med begränsad eller ingen fysisk samvaro i Coronans tid?
  • Vilken nytta kan en muntlig mångsidig text ha eller få, en text som handlar om Bibelns innehåll och dess tillkomst med fokus på hur det repeteras och ”spelas upp” i en riktig gudstjänst, alltså i en Högmässa?
  • Vilken nytta har några ganska detaljerade utkast för själv-Bibelstudier av delar av två brev i Nya testamentet?
  • Vilken nytta är det med en annan författares ganska noggranna redogörelse av hur Gud successivt lotsar en människa från icke-tro till en mogen tro?
  • Vilken nytta? Var kan intresse finnas? Vem? Vilka? De som under pandemin lokalt missat Bibelstudierna? Någon eller några på annat håll som vill förkovra sig? Annan anledning.

 

Kanske vågar jag försöka kränga den via min blogg och då också Facebook. Eller när Bibelstudieverksamheten startar den 14 september. Eller på annat vis. Hur som helst betingar den 140 kr. Via posten blir det summa 188 kr då den kräver dubbelt brevporto men det räcker för en-två, kanske tre ex.


Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Kanske brodern i vigningstjänsten med akronymen som förleder folk tro att det handlar om det stora partiets ungdomssammanslutning kan ge tips och råd om hur att saluföra alstret

2021-08-27 @ 20:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0