tisdag eftermiddag - slickasårenledig

Det är tisdag eftermiddag och jag är hemma från arbetet. Detta beror icke på skolfenomenet skolk utan på att jag - som tidigare nämnts - knogade på så smått under helgen. Den välförtjänta lediga dagen slås ihjäl genom att inte göra något speciellt alls och i detta ivriga ickenågotspecielltgörande har jag nu nått tanken att på bloggen inte skriva något speciellt.

Ändå finns det ju speciella saker att skriva om - primörvalen i USA-me-rika till exempel. Primörval blev ett bra tryckfel eftersom Obama verkar vara ett nytt skott bland politikerplantorna därstädes medan Hillary länge funnits i drivbänken för permanenta politiska perenner. Republikanernas kandidat är ju en riktig gammal kålrot och inte ett dugg intressant. - bara besk.

Den fruktansvärt stora massmediala plats som det amerikanska primörvalen får tycker jag är överdriven och jag skulle aldrig boggera om det om det inte varit så att la familia kommit bli involverad. I inlägget hemma från umeå av den 15 juli förra året berättade jag om hur jag som Gudfader till bruden hälsade hennes amerikanske brudgum välkommen till la familia och lovade att hålla ögonen på dem. Genom The Idaho Statesman - lokaltidning där de bor - är detta möjligt och de unga tu i la familia kan skönas inom den blodsbandsfärgade rektangelns ram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0