påsklovsonsdag

Skojigt ord egentligen - påsklovsonsdag.
Det är som om ögat vill göra det till pås-klov-sons-dag.
Eller är det hjärnan? Min hjärna.
Om man skriver ett inlägg men förvränger orden - har man då sagt något egentligen? Har man om man talat oklartext sagt något som retar och som man behöver stå till svars för?

Tänk om jag skulle skriva ett inlägg om hur den Kombinala Fusklingutböldningen genom sina kontakter i andra kombinala instanser som exempelvis Påssisalförvaltningen ivrigt rycker och drar i personer som den, också kombinala, Skålförvaltningen placerat i veksamhet på en näraliggande Holkflugskola. Anta också att jag då skulle påtala att det sällan eller aldrig från Fusklingutböldningen tas kontakt med Holkflugskolan för att samråda kring vad som är bäst för personer - så kallade lärjungar - utan att det i stället blir att både Fusklingutböldningen och Påssisalförvaltningen ställer sig översåtande och ordergivande åt gentemot menigt folk - alltså de enskilda elever som av olika skäl inte är starka nog att försvara sig själva och hävda sina rättigheter.
Om jag skriver med ordförvrängning - har jag då egentligen skrivit något?

Nu är det fyra minuter sedan till kvällens avsnitt av LOST började.

Kommentarer
Postat av: Pär

Ja, har du sagt något egentligen? Efter lite medeldjupa tankeveck har undertecknandet någotsånär kunnat dechiffrera inlägget, och kan bara med en suck konstatera att det ju åtminstone snart är halvtid, men att elitserievinnare på det politiska planet får behålla bucklan en halvtid till... Men att man hinner tackla och crosschecka många små spelare under en match. Hoppas att kvalserielaget är lite mer samlat inför nästa omgång. Man får tills vidare göra som Timrås tränare och vända sig till de himmelska krafterna. (http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=151549) Och hjälpa den tacklade upp på skridskorna igen.

Och, har jag nu sagt något?

2008-03-26 @ 22:35:51
URL: http://teologinorr.wordpress.com/
Postat av: Madonna

ingenting om edgivningsbörsen.....eller knogbodellen

2008-03-27 @ 06:22:08
URL: http://madonnas.blogg.se
Postat av: Ann O Nym

se upp saol nu kommer "ordbok enligt fader stig"

2008-03-27 @ 10:19:45
Postat av: Torbjörn

Hoppas du överlever att du missade fyra minuter av Lost.Och hoppas jag överlever detta eländiga Lost-tjat.

2008-03-27 @ 17:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0