tillbaka den 7:e maj!


Tar en liten paus efter en lunch fylld med samtal...
Surfar lite och bloggar lite...

Webb-platsen http://www.tv4.se gav ett viktigt besked: LOST återkommer 7 maj!!! Pausen i utsändandet beror på manusförfattarstrejk i USA så det är väl bara att godta. Heja på i den fackliga kampen!! Vårdfacket likaså!!

Tittade dock runt lite på http://www.tv4.se/serier/lost och då främst på det som finns bakom knappen diskutera. Jag kan konstatera att om någon i min bloggkantskapskrets tycker jag är lite nördig som varje onsdag nämner när programmet sänds samt dessutom betittar detsamma så är det ingenting mot de nördfaktorer folk ger prov på i de diskussionsforum som finns där.

http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/artikel.asp?ProgramID=3109&artikel=1982939 är länken till radioprogrammet Teologiska rummet. Det verkar också intressant.  Jag missade programmet men avser att belyssna det framöver via datorn - något som skolpräster faktiskt får göra på arbetstid. Återkommer kanske i ärendet. 

Kommentarer
Postat av: Lostfanet

Jag är inte in på LOST-sajten men är en av "nördarna" (eftersom så många ser på LOST så hör vi hellre till de normala...) som längtar till 7:e maj.

2008-04-17 @ 13:37:02
URL: http://hannajohnselius.blogg.se
Postat av: Carro

Åh lost.. Fast faan vad jag inte hänger med i svängarna i det programmet lr =)

Ha en underbar dag..
Kram carro

2008-04-17 @ 13:49:24
URL: http://underbliven.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0