översåteriet fortsätter - people addicted to power

Under Påsklovet skrev jag ett inlägg om huruvida ord som innerst inne inte finns egentligen säger något. Inlägget, med rubriken påsklovsonsdag skrevs den 26:e mars och innehöll ordvändningar som Kombinal Fusklingutböldning, Påssisalförvaltning, Skålförvaltning och Holkflugskola.
Jag hypotesade att både Fusklingutböldning och Påssisalförvaltning agerar översåtande och ordergivande mot personer som av olika skäl inte är starka nog att försvara sig själva och hävda sina rättigheter och i samband med det ställde jag frågan om jag egentligen sagt något när jag faktiskt använt ord som inte finns.
Att döma av ett antal kommentarer till inlägget verkar jag sagt något.
Även om jag använt ord som inte finns - egentligen.

Så jag fortsätter att inte säga någonting när jag skriver på min berättelse.

Ledargestalten på Hålkflugskolan har - vad jag  fattat - varit i kontakt med personer på Påssisal-förvaltningen, Fusklingutböldningen, Skålförvaltningen samt självaste Kombinalroddaren. I dessa kontakter har ledargestalten efter många om och men fått försäkran att påtryckningar på och dragande av lärjungar icke skall ske. Ändå upplever för närvarande en lärjunge sig löpa risk att få ekonomiskt understöd reducerat av Påssisalförvaltningen om inte lärjungen lämnar Hålkflugskolan dit den sänts av Skålförvaltningen för att i stället studera inom ramen för Fusklingsutböldningen.

Min frågor och misstankar blir därför, såhär långt i berättelsen:
Använder Fusklingsutböldningen Påssisalförvaltningen som verktyg för att i brist på lärjungar dra personer från Hålkflugskolan? Eller finns andra ugglor begravna?
Hur tänker sig de kombinala översåtarna att personer i beroendeläge ska reagera på upplevda hot om ekonomiska sanktioner?? Med rädsla för kommande bombningar?
Är översåtar så addicted to power att man utan omsvep mot svaga agerar så som det aldrig skulle vara möjligt att göra mot personer med solid ekonomi?

Och till sist: Om jag skriver med ordförvrängning - har jag egentligen skrivit något?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Om man kisar lite när man läser så har du faktiskt skrivit något. Vilket översitteri av dem med makt! Men jag blir inte förvånad. Fula metoder finns överallt.

2008-04-11 @ 22:25:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0