kvartsfinalen väntar

Bilden till vänster är från förra våren. Guldhjälm å grejer.
Vi får se hur det går i år. Slovakien lades alldeles nyss till handlingarna.
Det betyder att det blir minst match om bronsmedalj.
Sånt är kul. 

Ska något annat skrivas såhär på onsdagskvällen?
Jo - givetvis! Onsdagens tidsangivelse från Gubben Dinka:
Det är nu 37 minuter kvar till kvällens avsnitt av LOST. Tut.

Och så funderar jag på om det skall bli mer text. Och då säger Dinkan:
Det är nu 12 minuter kvar till kvällens avsnitt av LOST. Tut.

Så den uppmärksamme läsaren kan nog anan att någon vidare spirituell betraktelse inte kommer att komma. I vart fall inte före avsn - Det är nu 11 minuter kvar till kvällens avsnitt av LOST. Tut - ittet av favoritserien. Finns dock funderingar kring någon slags filosofisk betraktelse av Svenska kyrkans Janus-ansiks-uttryck men jag behöver nog fundera vidare innan. Det gäller ju - Det är nu 10 minuter kvar till kvällens avsnitt av LOST. Tut - att i så fall tänka på vad man skriver så man inte skriver vad man tänker. I alla fall inte allt man tänker. Och inte på ett nedrigt sätt när det gäller de personer som kan ingå i tankarna.

Guden Janus i någon gammal hednisk mytologi - romersk tror jag - var försedd med två ansikten. Ett var i vanlig ordning framåtvänt samt ett genom vilken guden tittade bakåt.

Svenska kyrkans - Det är nu 9 minuter kvar till kvällens avsnitt av LOST. Tut - bakvända Janus-nylle måste väl vara hennes förkärlek för statens sätt att fungera. Det sättet - med politiska styrgrupper, kontrapropositioner, fullmäktigen osv - är väl ett bra sätt men medan kyrkan var i lag med staten under förra årtusendet fungerade det systemet i behärskad form. Sedan man lämnat staten hänger sig organisationen åt att styras på det sättet - alltså tillbakablickande. Det är nu 8 minuter kvar till kvällens avsnitt av LOST. Tut
Det framåtvända ansiktet - det som har tiden för sig - är väl rimligen kyrkans karaktär av idéburen folkrörelse. Men den tendensen tillåts inte prägla vad som sker. Men den måste komma på samma sätt som framtiden alltid ersätter förfluten tid - typ.
Det är nu 7 minuter kvar till kvällens avsnitt av LOST. Tut

Kommentarer
Postat av: SvBG

Du skriver inte många ord i minuten du ;-P

2007-05-12 @ 09:47:09
URL: http://www.svenbertilgrahn.se
Postat av: bloggarn själv

Det är klart det går sakta. Man måste ju tänka på vad man skriver så man inte skriver vad man tänker.

2007-05-12 @ 16:42:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0