nu fick du nåt att skriva om på bloggen...

Som rubriken lyder löd arbetskamratens ord under eftermiddagskafferasten på jobbet. Jag vet inte varför han rekommenderade mig att i skrift nedteckna det som då just inträffat men jag har en tärande misstanke att han kanske tycker att bloggande är en meningslös sysselsättning och att det aldrig finns något att läsa på bloggar. Skulle så vara fallet är det lite märkligt alldenstund han själv - flygarn hädanefter kallad - själv har en blogg - http://leffe.blogg.se - som jag nyss var in på som snabbast. Var den läsvärd??? Ska man svara på den frågan gäller det att tänka på vad man skriver så man inte skriver vad man tänker.

Nåväl.
Vad var det för episod han tyckte skulle noteras?
I all enkelhet kan situationen beskrivas så att 8 ungdomar mellan 40 och 55 år satt och drack kaffe samt slog ihjäl rasten med att bland annat dryfta hur man lämpligen skalar övermogna bananer. Den uppmärksamme läsaren anar här embryot till en häftig debatt - särskilt som chefen drog in sin gamla mamma och apor som argument.

Jag äter bananer genom att slicka i mig dem! sade den av oss som är mest Vasaloppsresultats-listemeriterad. Det går bäst om de är mjuka! fortsatte han.

Tack och lov!
Jag satt bredvid den kvinnliga arbetskamrat som av detta konstaterande skrattsprayade bordet och dem som satt mitt emot med det kaffe hon just fyllt munnen med.

Nu fick du nåt att skriva om på bloggen tyckte flygarn. Om det var det mest betydelsefulla som hände denna dag vet jag inte. Men tjänstvillig som jag är har jag nu effektuerat hans önskemål.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Här är du bra Stig! Vilken härlig betraktelse.
Ibland skriver du som en......Fader!
S..t häftigt. Fortsätt så.

2007-03-24 @ 11:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0