al qaida syltar och saftar (?)

Med madammen erhöll jag ett knippe släktingar som hemgift. Då jag själv saknar syskon var det bara fint. När sedan svågrarna och svägerskan med sina respektive fick barn skapades en samling kusiner till den kvartett jag ibland brukar nämna i mina notiser.

Äldsta kusinen - ett år yngre än vår trea - har just varit på besök.
Igår förmiddag skulle ynglingen förpassas till Kallax flygplats för hemresa.

Då hans mest jämnårige körkortsförsedde kusin var allmänt tuggad och utspottad efter att, med en PDOL-helg i kropp och skalle, på måndagsmorgonen ha delat ut dagstidningar, föll det på kusinens ingifte farbroder - dvs mig - att skjutsa ynglingen till flyget. Hans ömma faster - alltså madammen som är syster tillhans fader - hade försett honom med den i inlägget avbildade hjortronsyltsburken vilken han skulle ta hem till pappa, mamma och lillebror.

Som ett led i den världsvida kampen mot terrorism tilläts syltburken på planet. I alla fall inte i handbagaget. Och eftersom kusinen inte hade något annat bagage att ha den explosivt goda terror-sylten i blev den kvar i det nätverk som kokerskan med familj utgör. Lite larvigt är det!!

Var det president Bush som omöjliggjorde detta?
Trodde han sylten var understöd till Hamas? Eller en sändning från bin Laden?

I inlägget har jag medvetet använt ord som al Qaida, terrorism, explosivt, terror, nätverk, president Bush, Hamas och bin Laden. Detta har jag gjort för att svenska Sä-På, britiska M-aj-fajv eller amerikanska Si-aj-äj skall hitta min blogg i sitt terroristjaktsskannande på nätet. De tvingas då läsa om sylten och på den grunden överväga om de skall klassa mig som en säkerhetsrisk.


Kommentarer
Postat av: LTD

Jag har mina aningar om att du redan är klassad. Som säkerhetsrisk. Men du kanske har uppfunnit en ny hobby: Sitta på Kallax och erbjuda sig att ta hand om sådant som inte får följa med flyget. T ex hjortronsylt. Sämre kan man ha det.

2007-08-01 @ 08:55:29
Postat av: bloggarn själv

Att jag omkring 1970 gick med i en och annan FNL-demonstration som avfotograferades av polisen i smyg innebar nog en klassning...
Att jag delade studentkorridor med dåvarande statministern Olof Palmes äldste son innebär väl åxå att SäPå kollade upp en - annars gjorde de inte sitt jobb.
Att det finns andra saker som åxå gör en misstänkt är väl fullt möjligt.
Att LTD dessutom har förslag varför jag är eller borde vara klassad - eller diagnostiserad - håller jag för mycket troligt.

2007-08-01 @ 09:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0