e-postat idag

Den 7:e december skrev jagunder rubriken: städning 1 - magisteruppsatsen följande ord: När den kompletterade och korrekturlästa versionen är klar skall den sändas in och då skrivs intyget ut.
Godkänd blev jag alltså redan då - men kompletteringar skulle ske.
Och det blev klart idag.

Det tog längre tid än jag trodde att göra den klar. Bara på kul beställde jag en bok till som verkade intressant och jag fann att i den fanns jättemycket att fundera över just inför de sluttankar min uppsats skulle förses med - hur berättelserna om Jesus lidande och död, mot bakgrund av uppståndelsen, kan fungera i Svenska kyrkan av idag.
Nu är allt som sagt klart. Det är bara städningen som återstår - av arbetsbordet, datorn, bokhyllan. 

Sedan tror jag att jag kommer att fortsätta med egna plugg-projekt men utan att satsa på mer universitetspoäng. Jag har skam att sägandes redan beställt en bok för att se om den ger några infallsvinklar till något. Och det blir i Bibelvetenskap jag lullar vidare då det ju är så huvva kul. Den grekiska jag då får hålla på med har jag funnit vara - än så länge - ett bra motgift mot demens. Hebreiska skulle vara ännu effektivare men biverkningarna i form av förtvivlan och hjärn-kramp blir för allvarliga.


Och så blev det kallt!!
Termometrologerna i TV säger att natten blir säsongens burrigaste.
Just nu är det -25 vilket gär att januari börjar bli igenkännbar.

Kommentarer
Postat av: nus

Det har vi haft i flera dar här uppe i Kiruna
God fortsättning på det nya året...

2007-01-11 @ 23:04:45
URL: http://magnusstalnackes.blogg.se
Postat av: Johanna Dahl (grundkursen ht 2004)

Hej Stig

Länge sedan sist... Jag är nyfiken på din uppsats. Finns det någon möjlighet att få läsa den? Önskar dig Guds välsignelse!
Hälsningar Johanna

2007-01-24 @ 17:08:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0