såld

Den 16 januari detta år placerade jag en bild jag hittade på nätet. Bilden föreställde inte vår Toyotabuss utan en likadan. Jag deklarerade i inläggen att fordonet var till salu men det var enda sättet jag marknadsförde den på då.

För ett par veckor sedan försåg jag fordonet med till-salu-papper på insidan av bakre sidorutor och idag kan världen meddelas att bilen har sålts vilket betyder att förutom en smärre köpeskilling - biltypen betingar 15000-20000 på nätet beroende på vilka finesser som överlevt - hushållet berövats fasta utgifter för skatt, försäkring mm och slipper reparationskosnader för 2-4000 varje år. Inte så sorgligt faktiskt.
Fast det är klart - viss nostalgifaktor föreligger. Automobilen har tjänat oss väl under familjens storhetstid men på grund av barnens succesiva utvandring är det rimligt att transportkapaciteten skärs ner.
Nu har vi således en bil kvar: Vit Volvo 244 av 1988 års modell med knappt 17000 mil på nacken, de flesta körda av den gubbe i keps som överlämnade den till mig - sin son - för ca fem år sedan.

Kommentarer
Postat av: Madonna

Jag har gjort något liknande. Sålt den racklande Audin somm kostat mig en förmögenhet i 5 år och skaffat en mörkgrå Volvo 745 av -91 års modell. Den går som ett spjut och är väldigt praktisk när man skall skjutsa stora hundar... och veckans sopor till sopsorteringen.
Jag har ju också vissa planer när Ikea öppnar. Fäller man ner baksätet blir det ett lastutrymme på 1,50 m x 2,10 inte att förakta. Där går det in många platta paket. Dessutom sparar jag en massa ! pengar när jag slipper hyra släp.

2006-08-28 @ 10:13:58
URL: http://madonnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0