julstök I

Så rusar tiden vidare. Denna vecka har jag inte haft några lektioner så jag startade mitt jullov redan igår tisdag. Jag valde dessutom bort en stor personalsamling idag med rådslag om skolans, främst allmänna linjens, framtida utseende. Det hade i och för sig varit viktigt men man måste prioritera. Eftersom jag skall in och arbeta under mellandagarna i samband med ett stort ungdomsläger valde jag att vara ledig nu.

Förmiddagen innebar sammanträde med det nyvalda kyrkorådet. Jag är ersättare i själva rådet, och i två utskott. Egentligen är det inte superbetalt med tanke på att väljarna kryssade fram mig till andra plats på listan men det var ur S-synpunkt det smidigaste arrangemanget.

Eftermiddagen gick i köttbullarnas tecken. Eftersom den rätten av åtminstone delar av familjen får näst intill total julbords-uppmärksamhet trillade jag bullar av av två sorter - nöt-kött-bullar av 1,4 kg färs och ren-kött-bullar av ett kilo. Kvällen har sedan gått i knäckkokeriets tecken samtidigt som hustrun bakat matbröd.

Dottern skall snart åka för att vid midnatt plocka upp systern på flyget i Luleå. Ganska skönt att hon vill köra i denna sena timma. Lite utpumpad känner jag mig men det är inte knäcken som knäckt mig eller färsen som malt ner mig. Det handlar mer om avslappningen efter arbetsterminens slut.

Kommentarer
Postat av: M.Stålnacke

Oj var vi så tröttande :) /Stålis

2005-12-21 @ 23:00:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0