min studio

OBServera rubriken!

Inte mina studier utan min studio.

Bilden visar den.

 

Igår var det Oscars-galan i USA. Mina alster var inte aktuella och lär knappast bli det heller.jag syftar då på de filmer jag gör på måndagar eller tisdagar i udda veckor. Just tisdagar i de udda veckorna var under lång tid Älvsby församlings Bibelstudietid med träffar i Församlingsgården. Nu träffas vi inte i samma fysiska rum med tillhörande kaffe och dopp men det har coronan till trots inte innuburit att ambitionen Bibelstudium försvunnit. Formen har ändrats och – gissar jag – närvaron. Och att jag gör film.

 

Tisdagarna de nämnda veckorna öppnar jag 18.30 ett så kallat ”Rum” i den öppna Facebookgruppen Bibelstudium läsår 20/21. Till detta ”Rum” kan man koppla in sig för att samtala och som ett intro till ett möjligt ämne pratar jag in ett mer eller mindre kort föredrag om något och publicerar det i Facebookgruppen. Man kan ha sett filmen innan snacket men det är inget måste. Filmen och filmerna – denna veckas var den 10:e – kan ses i efterskott men det är bara de som gått med i gruppen som kan se dem. Gruppen är öppen och fri att ansluta till för var och en som så är hågad.

 

Denna vecka kom tankarna kretsa kring ungefär Att leva i tro – kristen moral och etik. Det var i min studio på bilden jag pratade in filmen för en timme sedan. Ungefär.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0