utkörd ur kyrkan!

Rubriken är dramatisk i överkant. Bilden likaså.

Jag skrev så för att väcka uppmärksamhet.

En sak av viss betydelse har nämligen hänt.

Läs vidare så blir du informerad.

 

Vad som skett är helt logiskt. Jag har inga invändningar men vill ändå ge dig, noble Bloggläsius, möjligheten att veta vad som inträffat och kanske vidta vissa mått och steg.

 

Som anställd i Svenska kyrkan har man tillgång till ett webbaserat internt kyrknät. Det innebär bland annat att man har en epost-adress byggd på förnamn – punkt – efternamn (i mitt fall inga prickar så ö blir o) – snabel-a – svenskakyrkan (ett ord) – punkt – se.

Det är detta som nu har upphört! Inget annat.

 

Jag pensionerades ju sommaren 2018 men efteråt har jag under terminerna varit anställd som vikarie på ½-tid fram till Lucia förra året. Därför har jag funnits kvar i systemet. Nu är jag inte längre anställd på tid utan bara aktiv med enstaka inhopp – förutom två vuxen grupper kring Bibel och tro. Det blir således helt naturligt att jag nu sent omsider plockas bort ur det interna systemet för anställda och förtroendevalda. Någon egentlig känsla av att vara utkörd ur kyrkan! finns inte alls.

 

Men om du, noble Bloggläsius, har min svenskakyrkan-epost i någon lista och vill behålla mig i den förteckningen behöver du ändra en och annan kontaktuppgift. Jag kan mailas på två adresser och OBServera att för- och efternamn skrivs samman och att ö är o:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0