impad av fox news

Den rubriken trodde jag aldrig jag skulle skriva!

Inte heller säga eller ens tänka saken.

Ändå fann jag mig göra allt det denna onsdag i september.

Märklig känsla.

 

Efter frukost bakade jag brödet för Veckomässan i Älvsby kyrka ikväll klockan 18.30. Sedan den aktiviteten var bortstädad satte jag mig i TV-stolen för att via SVTplay ta del av ”debatten” mellan Trump och Biden den gångna natten svensk tid.

 

Biden uppträdde ganska hyfsat och var nästan bra. Talade inte bara för sig själv och till motståndaren utan vände sig också direkt till TV-tittarna i – som det heter i grammatiken – andra person både singular och plural.

 

Trump var enastående bufflig och gav inga argument. Han avbröt konsekvent både motståndaren och debattledaren och blev tillrättavisad av den sistnämnde flera gånger. Han talade bara om sig själv och till motståndaren men lite om väljarna och inte till dem.

 

Debattledaren Chris Wallace var svettig. Helt enastående i sin strävan att hålla de två men främst den ene - gissa vem - till den ordning bägge parterna godkänt. Fox News som jag inte ger mycket för kan vara stolta över att ha honom i sitt stall.

 

Jag får inte rösta i det amerikanska presidentvalet – naturligtvis.

Det är intressant i alla fall, både märkligt och ganska skrämmande.


Kommentarer
Postat av: Thorsten Schütte

Satt på den textade reprisen kl 14:05 och stängde av en kvart senare. Orkade inte mera trots att jag stålsatte mig. Med ett mera proportionellt presidentvalsystem hade olyckan Trump aldrig kommit till makten...

2020-09-30 @ 14:29:01
Postat av: bloggaren själv

I tidigare inlägg har jag nämnt "självskadebeteende" men då om annat. Troget det sättet att vara såg jag hela "debatten" - utan textremsa.

2020-09-30 @ 15:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0