överårig kärntrupp?

Jag närmar mig. Riskgruppen 70+. Men inte än. Bara 67 idag. Viss folkanhopning fram på eftermiddagen. Närboende barn med familjer bröt in i tillvaron och förväntar sig mat. Den fjärrboende dottern med familj titta-pratade jag med i telefon.  

 

 På Midsommarafton flyttade vi den äldre av sönerna med familj och bohag. De har köpt nytt större hus och således sålt det de hade. Ganska färdiga for vi hem om kvällen och hade barnbarnen Tyra (10) och Adrian (8) i baksätet. Föräldrarna avsåg att fortsätta utflyttning och urstädning utan "assistans". 

 

Lördag fick barnen bada. I en sjö. Idag söndag i älven. 15 grader i vattnet, lufttemperatur nära det dubbla. Barn badar. 

 

Så har de andra nämnda kommit och jag sitter ensam och isolerad vid grillen. Passar en lammstek som skall upp i 60 grader intern temperatur. Sönerna monterar samtidigt den födelsedagspresent Primärhustrun tyckte vi två skulle ge mig och henne – hon fyller år i augusti – detta år. Nytt ljudsystem till TVn. 

 

Om förmiddagen var jag i Kyrkan vilket skapade rubriken för detta inlägg. Själva texten i tre prydligt predikoaktiga delar får dock vänta enär ovanstående inledning blev ganska lång. 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0