fortsatt fibblefajt

Innan jag som blogginlägg publicerar en längre text jag skrivit för ett annat sammanhang vill jag ge dig, noble Bloggläsius, en liten väder- och trädgårdsuppdatering.

 

Det är idag inte lika varmt som igår och i förrgår. Fem grader svalare – typ – dvs ca 25 i skuggan. Vinden har ocksåvänt på nordnordväst och det är lite mulet, kan kanske också komma någon regndroppe. Inte helt fel. Igår när vi om eftermiddagen tog en promenad ned längs med älven fann vi på badplatsen 500 meter bort badande personer. Och icke badande åskådare. Alla badare var barn förutom en av utseendet att döma utlandsfödd tuffing. Åskådarna var vuxna. Vi titta också på. 12 grader i vattnet.

 

Närmare 30-talet fibblor och maskrosor blev det idag. Nu har det således planat ut på än lägre nivå än när plockningen började. Om det känns tacksamt vet jag inte men lite ler jag i mjugg när jag ser hur ett par grannar, kanske inspirerade av mig och mitt exempel, gett sig i kast med samma projekt. Till och med bloggkompisen tobbe lindahl verkar ha tagit intryck av och inspirerats av mina bloggskriverier. Han ringde idag och vi dryftade ett och annat under den paus han tog i sin fibblefajt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0