hela klasen här

Så har det slutligen gått därhän att hela klasen har samlats och alla klappar blivit utdelade. Yngste sonen kom redan före jul och lilla Lisa (1 1/2 år) med föräldrar kom för några dagar sedan. Igår kom Tyra (8) och Adrian (6) med sina föräldrar och idag  slutligen lilla Ava (1/2) med far och mor. Flocken har flockats för nyår även om mågen som har jour på sjukhuset kommer att avvika 2018s sista skälvande timmar.  

 

Att vara förälder upphör inte bara för att barnen blir vad som anses vuxna. Ganska fascinerade att se hur de som lekte, trätte och tjafsade som små pratar med varandra som klokt folk. Naturligtvis har jag märkt detta förr men förstärkt nu ackompanjerat av de smås spring, surr och glada tjoanden. 

 

"This kitchen isn’t big enought for all of us" är sant. Delar av mellangenerationen har intagit detsamma och kockar på av hjärtans lust och gamman. Gissar att farfars/morfars insats kommer senare fast han kanske blir diskad också då. 

 

2019 är i alla fall räddat. Nu finns en väggalmanacka med barnbarnsbilder att sätta på kylskåpsgaveln. Njutbart. 

 

Kommentarer
Postat av: Thorsten Schütte

Hoppsan, nu är det en smurf där det var en arg och skrämd gubbe i går :-)
Önskar ett välsignad 2019!

2018-12-31 @ 10:04:22
Postat av: Bloggaren själv

Inlägget skrevs och bebildades medelst telefån. Vid dator valde jag senare lämpligare farfar-morfar-bild: Vitt skägg och blå i nyllet.

2018-12-31 @ 12:54:41
Postat av: Thorsten Schütte

Det förklarar saken. Min dotter smög in i rummet precis när jag hade Ditt inlägg uppe och jag skrämdes upp när hon tilltalade mig. Med bilden kunde jag sedan exemplifierade hur det kändes...

2018-12-31 @ 13:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0