outlook 08

Fischändtjips!

 
Det lär vara något. Enligt många. Är man i Ängland ska man prova. Tidigare svängar privat och professionellt har jag hoppat över anrättningen. Idag var det dax. Någonstans mellan jättegott och helt OK. Ordet idag är i detta inlägg torsdag. 
 
I prästens bostad startade dagen med morgonbön - i princip Tidegärdens Laudes. Sedan ut i fordonen för bilresa till Cromer där bland annat maträtten ingick. Förutom möte med kyrkan där. Och dess attityd. 
 
Just kyrkattityden är det intressanta. Överallt stoltserar man med medeltidskyrkor som man i större eller mindre utsträckning reformerar till baser för annorlundigheter - i alla fall om man tänker sig vad som kan anses traditionellt. TV-skärmar i hus från 1200-talet så att man kan visa till exempel texter till nya sånger är ett intressant stilbrott för ögat. Liksom standar och rållåppar med missionerande texter, visioner och annat. 
Jag kommer längre fram att fundera mer i sådana saker. Liksom vad dottern i värdfamiljen sa om problemet gudstjänst på söndag i relation till ungdomsgruppen
 
Efteråt, "hemma" i Brundall, åt vi, firade prästens födelsedag och var med vid en öppen tonårssamling typ öppen ungdomsgård. 
 
Detta publiceras fredag eftermiddag inne i Norwich. Om en timme går vår buss till Heathrow och därifrån flyger vi i morgon bitti. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0