outlook 13

 
Det var seminarium i helgen. De flesta från grupperna från de tre församlingar som reste till Konde stift i Tanzania mötte de flesta av oss från de två som var i Norwich. Byte av intryck och erfarenheter stod på anslagstavlan liksom förberedelse för att hemmavid bland annat informera och agitera bland förtroendevalda och andra "etablerade" för ökade utblickar över de lokala ankdammskanterna – åtminstone i Älvsby välbehövligt.

 

Det är klart att resorna var spännande för många. Det hade jag väntat mig. Jag hade också väntat mig förmåga till reflexion och analys men i det avseendet hade jag underskattat dem jag kände sedan förr – Älvsbygänget.

 

Med outlook 13 är inte sista orden skrivna. Nu går vi vidare lokalt och i augusti blir det ett internationellt ungdomsläger i stiftet med vad vi hoppas återbesök från Konde och England.

 

Väl inne på speciella-resor-spåret är vi nu i detaljerade planer för de då nykonfirmerades resa till Samos månadsskiftet maj-juni. Mina arbetskamrater möter föräldrarna nu.

 

Skrivet på telefon. Bebildas senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0