flänger och far

 

Det är inte SÅ ofta som blogginlägg om två skilda speciella resor liksom överlappar varandra. Nu är en sådan gång.

 

Jag och Primärhustrun är på resa. Inte permanent förflyttning från den ena platsen till den andra men väl på ett ställe en bit ifrån den bostad vi sammanlever i under äktenskapliga former. Och då inte hur liten bit som helst typ Luleå. Mer rejäla don.

 

Tjugo i åtta i morse for vi. Strax efter två var vi framme där vars vi praktiskt taget varje vårvinter tillbringar en vecka – Björkliden Brukligt har blivit att bloggande när jag är här kategoriseras under speciella resor för så vida det inte uppenbart hör hemma under någon annan övergripande rubrik.

 

Jag hade önskat semester vecka 14 men det betyder inte något i den reella verkligheten. Olika arbetsuppgifter under första kvartalet har inneburit att det hopat sig övertid som åtminstone delvis balanseras genom en arbetsuppgiftsfri vecka. Semesterdagarna behöver inte tas ut.

 

Tidigare under helgen, fredag kväll och lördag, hängde för mig ihop med en annan resa. På folkhögskolan var helgen uppföljningsseminarium inom projektet Outlook.

 

Och efteråt resa till Unbyn utanför Boden. Där bor äldsta dotter med make. I övermorgon är det 34 år sedan hon startade min alldeles speciella resa att vara pappa. Vi firade det dock igår.

 

Jag sitter i vår stuga i Björkliden och skriver detta medelst telefon. Bilder och slutredigering gör jag senare i hotellets lobby som har WiFi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0