18 mappar!

Just det: 18 mappar!

 

Det organiseras så nämligen, det här med så kallade "Kyrkliga handlingar" som är Dopgudstjänster, Vigselgudstjänster, Begravnings-gudstänster och Urnnedsättningar. Varje "Kyrklig handling” får en egen mapp med personuppgifter på vem det gäller, telefonnummer till anhöriga, officiella dokument osv. Har nu, tillbaka efter semestern, sorterat detta och satt in i min kalender. 18 "Kyrkliga handlingar" plus ett antal gudstjänster blir det de närmaste veckorna.

 

Ikväll 18.30 Mässa i Älvsby kyrka.

Sedan Öppet hus för jag och andra ungdomar* i Johannesgården.

 

* Jag vill påminna om att när jag gjorde ett vilken-är-din-ålder-test här på FB blev jag 21 år gammal – inte 62 år ung som personnumret visar.

 

 

Med rubrik och allt skrev jag på Facebook vid 16.30-tiden på onsdag den kursiverade texten med fotnot och allt. Då hade jag efter personalkollegium tidigt på morgonen och delplanering av gudstjänsterna kommande söndag fått fason på materialet. Jag hade även ringt berörda för nästa vecka och halva veckan därpå och bokat en del tider.

 

Och som synes var ju dagen inte slut. Onsdagsmässorna är inga massmöten men är viktiga. Ännu har det aldrig blivit mässfall och ikväll var vi tre personer. Till KU i Johannesgården kom 5 andra, alla pojkar med rötter och/eller släktlinje till Mellanöstern. Kom hem 21.50 och fann att madammen och yngste gossen hade återvänt från södern.

 

  • Mina kollegor är på semester så i morgon fortsätter det med Vigsel&dop-samtal, Expedition och möte med Sorgehus under dagen. Kanske även Musik i sommarkvällen klockan 20.
  • Fredag närvaro (utan att vara officiant) vid en speciell Begravning och direkt efteråt Expedition alternativt Ungdomsöppet i Johannesgården. Av tider att passa sedan ett Dop 14:30.
  • Lördag är jag tidspassningsfri – en vikarie har tre Vigslar – men har saker att förbereda. Det behövs ju också!
  • Söndag 11.00 i Älvsby kyrka är det Högmässa följt av Konfirmandjubileum för folk födda 1950 och 1951. 65 personer är anmälda till lunch och reunion i Församlingsgården och jag skall agera toast-master och informatör i kombination. 18.00 är det Högmässa i Vidsels kyrka.
  • Måndag börjar med en övning inför vigsel följt av Expedition resten av förmiddagen. Efter lunch två dopsamtal.
  • Tisdag nästa vecka blir den veckans lediga dag – liksom tisdagen igår var denna veckas.

 

Så det finns att göra...


Kommentarer
Postat av: Anonym

mapparna borde vara < 18
nya tank- och tänk-värda ordvrängerier efterlyses

2015-07-25 @ 00:24:09
Postat av: Tobbe

Jobbar dig igenom mapparna nu så du kan skriva nåt!

2015-07-25 @ 10:17:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0