tämligen träffsäkert!

Jag läser Dag Sandahls blogg. Varje dag. Han skriver ju varje dag. Ofta tidigt om morgnarna. Fast inte på söndagar – har jag ett intryck av.
 
Han är pensionär numera den gode Dag. Men lagt av har han inte. Det min länk nere till höger heter stämmer mycket bra: sandahl trampar vidare. Många gånger blir det ganska bra det han skriver. De flesta gånger. Ibland är det kanske mer klamp än tramp men för det mesta är det bra. Ibland lysande. Som nu.
 
Jag funderade på att i sin helhet kopiera hans text i inlägget Skillnad-mellan-helighet-och skenhelighet av den 28 augusti men nöjer mig med att rekommendera hans långa text till läsning och fundering. Kanske inte till 100 procent men gott och väl till 92,3 prickar sandahlen in sina sparkar. Klicka här och läs. Har han (och jag som håller med honom) fel så bemöt med motargument.
 
Eller bidra i arbetet med att restaurera Svenska kyrkans gudstjänstliv!

Kommentarer
Postat av: Alma-Lena

Håller med dig och Sandahl, Sandahl håller jag sällan med, men nu gör jag det. Man kan också tillägga: vem stjäl tiden från oss, från mig? Visst många barn, långpendlare till make och gård, men förr hade de också många barn och var ensamma på landsbygden långt från en kyrka. Kände man då också att tiden stals från en? Att vilodagen var en stressdag ovanpå all annan stress?

2014-09-04 @ 06:12:56
URL: http://barockbloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0