εν Σάμος 05 – nullitetstil

Facebook är i min värld och erfarenhet inte platsen för långa utredningar, kluriga tankegångar och kvalitativt tankeutbyte. Där är det ”korta snabba” som gäller och i morsen skrev jag därstädes denna lilla jeremiad*:
 
Kallast innan solen går upp. Så brukar man ibland säga. Nu 6.25 är det +20. Om 10 minuter går solen upp och prognosen säger att 7.00 ska det var +24 för att sedan stiga ytterligare. Och vi som "måste" ut på havet för en badresa idag. Arma lilla jag!!
 
När vi kom tillbaka till hotellet runt 19 var det 31. Jag inbjuder läsaren att medelst fantasin föreställa sig vad temperaturen var tidigare idag under vår kombinerade båt- och badresa**.
 
Det blir glest mellan bloggskriverierna. Det var igår morse som jag kort skrev på bloggen och då på nära nog Facebookiska – alltså en kortfattad nullitet. I förrgår var senaste tillfället jag gav en någotsånär seriös och mångordig rapport om vad som sker, händer och fötter under vår Samosvistelse. Ikväll – det är torsdag – skall jag försöka komma till skott igen för så vida inte tankekörtlarna totalt imploderar i värmen och av den middag vi strax skall gå ut för att äta. Sedan kroppen duschats, alltså. 
 

*  Ett annat ord för jeremiad är klagovisa. Bibelboken i Gamla testamentet med det namnet anses ha profeten Jeremia som författare – om nu någon bryr sig.
**  Naturligtvis går sådant att kolla via kurvor och diagram men det är inte kul. Fantasin ger bättre verklighetskänsla – typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0