högst högst upp

Jodå! Det är högst högst upp.
 
Alltså vad gäller vädret, sommaren och temperaturen. Högst upp i landet – här i Norrbotten – är temperaturen som högst i riket och sommaren är två veckor tidig.
Riktigt kanonskönt var det idag då Älvsby församlings arbetslag personaldagade genom att resa till Luleå i abonnerad buss. Besök i katolska kyrkan och på friluftsmuseet Hägnan och sedan krubb i Ersnas – RalfLundstensgården. En bra dag i varm sol från molnfri himmel, dessutom med gräsmattetid för planering och förberedelser för framtida urladdningar.
 
Framtiden innehåller verkligen inte småsaker!
 
I mitten av nästa vecka drar vi iväg med alla dem som konfirmerades i mitten av April. Vi far till Turkiet med Efesus, Efesierbrevet och Paulus i bagaget. Här på bloggen kommer jag då att under kategorin Speciella resor att försöka föra något av en rese- och tänkedagbok. Dock blir det inte en lägrets officiella krönika eller nåt liknande. Bort det! Gjorde jag så vore det att mixa arbete och egenskriverier på ett olyckligt sätt. I blogghuvudet överst står det ju att detta är en alltigenom privat och personlig blogg för åsikter, tyckerier och exponerad kreativitet och så kommer det att förbli. Ändå är min ambition att också ge till exempel föräldrar och andra en hyfsad inblick i vad ungdomarna och vi ledare upplever tillsammans.
 
Innan vi far är det dock veckoslut och helg på gång.
 
fredag kommer jag att ansvara för en Begravningsgudstjänst och senare på eftermiddagen kommer Tyra och Adrian för att få sig ett föräldrafritt veckoslut hos farmor och farfar – alltså hos madammen och mig. En faster till de små kommer också vilket innebär en förstärkning av barnvaktskapaciteten.
 
lördag kväll är jag ombedd att predika/undervisa om Det dubbla kärleksbudet i en gudstjänst 1900 på Storstrand i Öjebyn.
 
söndag är det gudstjänst i Älvsby kyrka. Jag har tidigare inbjudit dig, noble Bloggläsius, att delta i tankesmedjan inemot den. Jag förnyar inbjudan! Läs mer i förrförrförra inlägget 2 juni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0