efesierbrev 13:09 – snabbläge

Detta är det nionde inlägget kopplat till de nykonfirmerades resa till Turkiet och staden Efesus. Alla pryds av ovanstående bild. Trögt internet här innebär att inläggen nog både kan bli publicerade och komma att kompletteras med bilder sedan vi kommit hem till Sverige. Sist påminner jag om att det är min egen berättelse jag skriver, inte en officiell reseblogg. 
 
I det sjunde inlägget jämrade jag mig över att jag låg efter i min skriftliga berättelse. Tro inte att jag ligger bättre till nu. Fullt program, samtal med ungdomarna, olika händelser och på detta värmen gör att till och med jag om nattkulorna är så trött att tankarna tappar det lilla vett och den lilla organisation de annars kan ha.
 
Det var alltså på måndag vi var till Marias hus och Efesus.
 
På tisdagseftermiddagen berättade jag om Marias hus och planerade att på kvällskvisten göra färdigt Efesus-dagen med ett inlägg till. Så blev nu inte. Mycket prat blev det i stället. Inte prästprat. Snarare präst-höra-på-prat. Man sliter ju en aning på varandra i ungdomsgruppen. När jag säger en aning är det inte ett nordsvenskt sätt att säga vanvettigt mycket utan just bara en aning – vuxet sett. Men tonåringar som har egna rum hemma och nu har hamnat med tre-fyra sovkompisar i hel en vecka tycker det blir slitigt. Nöter på varandra. Och så finns det ju andra saker man vill prata med en vuxna om. Vuxna som tiger.
Så det enda jag fick till innan natten var Bamse-inlägget.
 
Igår, onsdag, blev dagen milt uttryckt fullmatad. Tidig frukost, buss, drygt 1½ timme båt till Grekland, ”lektion” och tid på Samos”, drygt 1½ timme båt tillbaka, buss, uppklädd festmiddag med komplikationer som i alla fall fixade sig på ett bra sätt.
 
Nu torsdag klockan 12 skall rummen vara utrymda. Klockan 17 går bussen till flyget. Uret är drygt 11 när jag skriver detta som om det skulle kunna publiceras nu. Fast det går inte. Hotellets Internet är heldött. Dock kommer texten att senare läggas ut sådan den är just nu – typ aktuell fast i efterskott.
 
Nu ut-check!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0