samos VI – taxfree

 
Nu är vi så sakteliga på väg hemåt – lördag kväll. Den som läst de tidigare bloggposterna med rubriken samos-och-en-siffra märker att jag nu rejält är i otakt med min framställning. Sist berättade jag ju om öronturen och det var flera dagar sedan den gjordes. Som vanligt när jag av dunkla anledningar bloggar om olika resor jag gör kommer jag rejält efter. Jag lovar att när jag väl kommit hem och tillvaron stabiliseras i normala rytmer berätta mer om vad jag fann intressant under denna semestervecka.
 
Säkerhetskontrollen är i vart fall passerad utan andra anmärkningar att metallspännena på mina Birkenstock fick apparaturen att pipa betänkligt. I taxfree-avdelningen handlade jag för en hel Europeng. Inget slöseri där inte.
 
Nyss meddelades - tror jag - att planet från Stockholm dumpit ner. Det är den kärran vi skall åka med om en timme. Försent kommer vi till Arlanda, alltså försent för att hinna till Luleå ikväll. Det blir suss hos Hilding och första kärran i morgon bitti. Hemma i byn runt 11.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0