lov och pris!!

Morgonsurfande på nätet innan planerad avmarsch till kyrkan för firande av icke ransonerad gudstjänst – alltså Högmässa – slösurfar jag en stund på nätet, kollar bloggar och ett par tidningar. Finner en notis med ett innehåll som sällar sig till den lilla hög initiativ från Kristdemokraterna som gjort mig riktigt positiv. Högen av negativa gräsligheter är inte heller speciellt hög då partiet och dess ledning mestadels är att likna vid sliskigt ointressantavslagen Coca-Cola.

Nåväl: KD-ledaren tar kamp mot den överstatlighet som i stort och smått präglar den Europeiska Unionen. Tar ett rejält tag i dosan för att sprida nikotinslaveriets hälsoalternativ till de väl inrökta EU-medborgarna. Av detta drar jag slutsatsen att kryddan är skyddad här i fäderneslandet – i vart fall om Hägglund får råda. Läs här där det också finns fler länkprillor att lägga in.


Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

"partiet och dess ledning mestadels är att likna vid sliskigt ointressantavslagen Coca-Cola"Vad menar han med att nedvärdera Kd på det här sättet? visserligen är inte såseriet, vilken herren har valt att som aktiv lämna, inte ett dugg bättre utan snarare sämre

2011-02-20 @ 13:54:46
Postat av: bloggaren själv

Men det är ju så!

Ljummen avslagen Coca-Cola är helt ointressant i all sin sliskighet. I 4-partiregeringen har KD nått samma status. Inget sting, ingen smak, ingen läskande effekt. Bara faddhet.

2011-02-20 @ 14:26:28
Postat av: Kyrkvärd håller inte med

Ljummen avslagen Coca-Cola, äh!

Det är bara så sällan Kd:s fina politik når igenom mediabruset. Två rätt så obekanta, smarta kd-förslag: 1. Behåll värnskatten! Löneskatter skall sänkas för att folk skall vilja jobba mera. Höginkomsttagare jobbar lika mycket ändå (40-60 timmar/vecka).

2. Ta bort byggfelsförsäkringen. En försäkring som aldrig faller ut, men kostar 15000-20000 SEK för en villabyggare. Göder bara försäkringsbolag.Att Göran vill sprida snuset till Europa vill jag bara kommentera med: Även solen har sina fläckar. ;)

2011-02-20 @ 21:59:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0