några ändringar

Utifrån diverse olika funderingar, händelser och icke-händelser har jag gjort en del förändringar på bloggen. Detta är inte enbart – egentligen i ganska liten mån – föranlett av vad som skett eller inte skett här utan mer en följd av mer generella erfarenheter i bloggeriverksamheten över huvud taget.

Bloggpolicy är en ny kategori som bara innehåller ett inlägg: policyn för mitt skrivande och andras kommenterande på denna blogg. Det är det förra inlägget som finns där – inget annat. Texten som rubricerar bloggen har förändrats så den innehåller en hänvisning till den kategorin.

Ett par lågaktiva länkar är borttagna – tyvärr. De återkommer om de återkommer.

Men annars är allt som vanligt...


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Noterar att jag klarade mig kvar i länklistan! Nu ska jag genast skriva ett inlägg eller två så jag inte riskerar bli betraktad som alltför lågaktiv.

2011-08-29 @ 09:53:09
Postat av: SSu

Haha, och jag har kommit på ett sätt att göra fler inlägg i min blogg för att förhoppningsvis få finnas kvar på din länklista. Jag kopierar från din blogg och skriver någonting ytterligare klokt utifrån det. Bra inlägg och länkförslag om reformert kontra luthersk teologi!

2011-08-30 @ 20:36:57
URL: http://stigsundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0