LÅT DE STANNA!!


LÅT KRISTNA IRAKIER STANNA I SVERIGE! – muslimska också för all del.

I media av alla de slag har det rapporterats om gisslantagande och massaker i en kristen kyrka i Bagdad. Om det var ett bankrån som gick snett och ledde till en flykt in i en gudstjänstfirarfylld kyrka och ett gisslantagande som gick snett och en polis- och säkerhetsinsats som gick snett eller om det från början till slut var ett medvetet terrorangrepp på den kristna minoriteten må vara osagt och spelar egentligen ingen roll för bedömningen. Terrornätverket Al Qaida har i alla fall efteråt förklarat irakiska kristna som lovligt byte.

Tydligt är i vart fall att det irakiska samhället inte kan garantera den kristna minoritetens säkerhet och därför behöver också de kristna allt stöd. Det stödet är förutom våra böner också politisk press på Iraks ledning (hur den nu ser ut), driv på amerikanarna som faktiskt är där och kan påverka, samarbete med fredliga icke extremistiska muslimska krafter och allt möjligt annat. Och naturligtvis här hemma det som man vetat länge om man velat veta:

RELIGIONSTILLHÖRIGHET MÅSTE VARA ETT GILTIGT ASYLSKÄL!!!

Det är frapperande och skrämmande att svenska myndigheter så lite fattar detta!!
Det är pinsamt att man i så stor utsträckning valt att stoppa huvudet i busken.

Både Kyrkans Tidning och Dagen (i flera artiklar) har mer material i frågan.

 


Kommentarer
Postat av: Egon Berglund

Jag håller med dej, RELIGIONSTILLHÖRIGHET MÅSTE VARA ETT GILTIGT ASYLSKÄL!

2010-11-05 @ 14:23:41
URL: http://dessaminaminstabroder.blogspot.com/
Postat av: Janne L

Men att besluts(fattare) inte förstår detta, beror nog mest på kristna, kyrkan, väckelserörelsernas mufflanden o prostitueranden, med vad denna världen just nu gillar.Hur ska Ledare och vanligt folk väntas förstå eller ens begripa Guds plan med alla folk, om inte ens dom kristna ledarna, präster, predikanter och bibelkunninga, ändå verkar fattar ett smack!Jo jag är negativt inställd till kristenheten, men det är därifrån förfallet kommer, inte av redan Gudlösa ledare, politiker osv...

2010-11-05 @ 15:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0