linslöss & radioråttor

Volontärlinjen vid Älvsby folkhögskola utvecklas till att bli både linslöss och radioråttor i Lokala Världsbladet och Radio Norrbotten P4. För närvarande har deltagarna nått fram till projektarbeten som för några innebär att de redan packar för två månaders volontärt arbete i Indien. Några andra är väl ännu bara packade mentalt varande mitt inne i ett intensivt arbete för att till hösten pysa iväg till Malawi i södra Afrika.

Radio Norrbotten intervjuade igår några av eleverna samt den huvudansvariga kollegan. Klicka på länken så kommer cirka 6,5 minuter in i programmet en längre intervju varvad med P4-musik.

Lokala Världsbladet denna morgon hade en artikel om volontärernas planer samt en artikel till om två personer som från Latinamerika kommit som volontärer i Älvsbyn. Läsvärt.

Indienfararna har skapat en blogg å vilken man kan följa deras öden och äventyr och när det lika länkas åt och fram kan nämnas att på den bild som i gårdagens Lokala Världsblad finns i reportaget från Internationella konferensen kan man faktiskt skönja truppen från folkhögskolan uppe på läktaren till höger om lampkronan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0