pdf på svenska

Nu kommer ett kort inlägg - till skillnad från de senaste.

Primärt vill jag då förtälja att gårdagens besöksstatistik å denna min blogg var osedvanligt hög, dock inte all time hight. Orsaken gissar jag står att finna i att jag på pastorsbloggen i en kommentar skrivit att jag här skrivit inlägget bibel-vidrigheter och att det så att säga tillkommit några läsare den vägen.

Sekundärt vill jag meddela att det Kairos-dokument som Palestinas kristna ledarskap utgav i slutet av förra året nu finns i svensk översättning. Klickas det här kommer man till den pdf-filen och vad det verkar är det den arabiska texten som översatts av professor emeritus Jan Hjärpe. Jag uppmanar läsaren att - om han eller hon inte tidigare idats ta sig egenom den engelska versionen jag länkat till - vika några minuter åt att läsa vad våra trossyskon i regionen säger om läget och vad de önskar bland av annat oss.

Tertiärt sagt är det nu 380 minuter kvar till kvällens avsnitt av LOST.

Kommentarer
Postat av: Dessa mina minsta bröder

Det gläder mig att du har många besökare, en fråga så här utanför: Jag ser att pastorn har reklam på sin blogg blir man rik på detta? Själv kör jag helt "ideellt" ( fördenskull anser jag ju mig inte vara frommare för att jag avstår från mammons goda !!!)

2010-04-07 @ 19:51:27
URL: http://dessaminaminstabroder.blogspot.com/
Postat av: bloggaren själv

Som jag fattat det har det bloggsystem jag använder - www.blogg.se - olika nivåer av hur avancerat saker och ting kan vara. För en avgift kan jag få fler finesser - typ. Jag använder den enklaste nivån som är gratis mot att det under senaste inlägget kan läggas en reklambild eller liknande. Om blogg.se tjänar på detta vet jag inte. För egen del betyder det bara inga pengar ut men inte heller några in.

2010-04-07 @ 20:13:54
Postat av: Dessa mina minsta bröder

Intressant, tack för svar. Jag kan upplysa dig att min bloggportal är helt gratis, jag begriper inte hur det kan vara möjligt men så är det. Som tillägg kan jag om jag vill citat" Tjäna pengar genom att konfigurera Google AdSense för din blogg." slut citat

2010-04-07 @ 20:40:36
URL: http://dessaminaminstabroder.blogspot.com/
Postat av: Pär

Ökad trafik KAN ju ha med det att göra, att du skrev om det på facebook också.

2010-04-07 @ 22:03:14
URL: http://teologinorr.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0