björkglidande?

Igår morse reste delar av familjen med bil till Björkliden för ett förlängt veckoslut med sol, snö, vind, skidor och termoskaffe. Framme på eftermiddagen efter resa i alla slags väger tog vi det ganska lugnt. Lite promenad men inget slalomerande eftersom det bara var ett par timmar tills liftstopp.

Idag blev det dock skidåkning hela dagen. Perfekt väder med alldeles lagom temperatur och sol från klarblå himmel. Om man var på fjället alltså. Nere över Torne träsk låg dimma största delen av dagen. Märkligt väderfenomen. En hel dag ute samt en god middag gör till och med mig så pass hjärnmosig att att några kluriga djupsinnigheter för bloggpublicering inte flyter upp i huvudet, än mindre ut i fingertopparna. Blir alltså bara ett töntinlägg om inget men kanske håller det läsarna på alerten – eller inte.

För Skellefteå är det i alla fall över denna vår. Jag menar nu inte staden. Sådan tur har vi inte. Det är AIK i hockeyn jag åsyftar. Som surrogat för Luleå har staaaan kunnat fungera men vilka som kommer att vinna finalspelet mellan Djurgården och HV71 engagerar mig inte mycket. Fast värst vore ju om några stockholmare gick och vann. Därför blir det väl ett svagt ”heja hv”.

Till detta inlägg återanvänder jag en bild från förra vårvintern har i Björklden.
Diverse nya bilder finns på ANDRA BLOGGEN – länk till höger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0