vårvintervy


Bilden ovan togs i fjol och fungerade som gemensam prydnad för en serie inlägg skrivna under familjens veckovistelse i Björkliden. Givetvis kunde den återfinnas i bildarkivet för att lämpligen återanvändas i ett - eller flera - inlägg också denna vårvinter.

Det bär alltså iväg på nytt. I morgon och i arla svinottan*.
För vistelsen långt uppe l Lappland med vy över Lapporten är det dock inte säkert jag tar med Lapptoppen. Gör jag det är det dock osäkert om jag genom anlutning till nätet kan skriva några inlägg eller sprätta kommentarer omkring mig på de bloggar jag länkar till. Kanske är detta inlägg därför om inte ett adjö så i vart fall ett på återseende till min lilla men jag hoppas trogna läsekrets. Denna behöver dock inte oroa sig för mitt välbefinnade. Stugan har TV4 så tisdagskvällens avsnitt av LOST** kommer att kunna begluttas. Det är nu 4506 minuter kvar till programstart.

Förhoppningsvis är jag hel och hållen tillbaka i Stilla veckan som skall firas hemma.
Liksom Påsken.
Passionstiden inleds dock denna helg.
Dramat accelererar kring världshistoriens största händelse.


*  Till bovar och banditer säger jag dock: Huset är inte tomt och obevakat!!
**  Detta ord är det enda på internet som jag skriver med stora bokstäver. Enligt någon sorts nät-ettikett betyder det att jag skriker ordet. Nu gör jag inte så men vet att omnämnandet - och programmet - får andra att skrika.

Kommentarer
Postat av: a-i

stig. tobbe o jag undrar varför du ännu inte gått med i frimodig kyrka? du som är både fri och modig. välkommen när du är redo!/a-i

2009-04-02 @ 23:04:48
Postat av: bloggaren själv

Skulle a-i lusläsa medlemsmatrikeln skulle hon finna intressanta saker. Say no more.

2009-04-05 @ 22:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0