helyllelänk

I tidigare sammanhang har jag nämnt att denna blogg är en - som det står överst - En alltigenom privat och personlig blogg för åsikter, tyckerier och exponerad kreativitet. Om det är kreativitet som exponeras kan det råda delade meningar om. Resten är dock ovillkorligt sant.


Skall min blogg vara personlig kan den inte för ensidigt innehålla kommentarer till vad som händer vid Älvsby folkhögskola - min arbetsplats. Skulle sådant börja dominera blir det ju en jobb-blogg intressant allenast för personer kopplade till skolan som elever, personal, samverkansparter etc. Den skulle då också bli alltmer bunden av arbetsplatsens situationer och villkor. Så vill jag inte denna blogg skall vara vilket gör att jag då och då nämner detta som jag nu upprepar: Denna blogg är En alltigenom privat och personlig blogg för åsikter, tyckerier och exponerad kreativitet.


På Älvsby folkhögskolas nya hemsida - länk till höger - kan man klicka sig fram till Bloggar. Där finns min blogg inte med - eftersom den är privat - men tre andra bloggar finns där - hitintills. Två av dem är knutna till skidsporten. Den tredje - som från och med nu länkas till här till höger - rör sig dock inte om skidåkning. Dem är skolprästens blogg. Alltså min egen skol-blogg. Med namnet preacherteacher.


Om de andra bloggarna som har länkningar här till höger brukar jag säga att Jag finner dem intressanta. Representativa är de inte utan just intressanta, oftast skrivna av personer som jag har eller haft en del kontakter med genom några eller många år. Vad dessa skriver behöver jag inte hålla med om. Och gör ofta inte heller. Men de får stå med i alla fall. Fast det ibland är med bävan jag klickar runt bland dem.

Med bloggen preacherteacher är det dock annorlunda. Jag är själv bloggaren också där. Och klickar man mellan kommer man nog att märka att:

  • En del inlägg här kommer finns där - kanske bearbetade. Men inte allt härifrån.
  • En del inlägg där hamnar också här - i modifierad form. Men inte allt.

Dock känns det skönt att i länkförteckningen foga en hänvisning till en blogg som har en författare som jag till hundra procent delar åsikterna med och som har mitt totala förtroende. En riktig helyllekille faktiskt.

PS: Skolans kapell - ett andrum kanske är något läsaren vill läsa... DS


Kommentarer
Postat av: Marta

Men Stig, en sådan tur att du har dig :-D !

2009-01-16 @ 17:05:59
Postat av: bloggarn själv

Precis! En som alltid förstår och som alltid håller med. En låtsaskompis på rikt - typ.

2009-01-16 @ 17:17:32
Postat av: Hanna

"helyllekille" - den var bra :D

2009-01-16 @ 18:12:47
URL: http://hannajohnselius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0