inläggens otakt - spåren förskräcker

Jag brukar ha som sed att åtminstone varje onsdag och någon gång varje veckoslut skriva något på bloggen. Denna sed har sistlidna vecka helt kommit ur led. Så kom exempelvis det senaste inlägget att skrivas måndagen den sista juni hemma hos svärmodern för att via USB-minne överföras till svågerns dator tisdagen den första och publiceras därifrån.

Onsdagsinlägget gick på grund av semesterresandet om intet och blev helt LOST. Fredagen den fjärde juli fick jag inte heller grepp om någon dator eftersom vi då anträdde SJ-resa till Göteborg där vi tillbringat hela veckoslutet - utan att ges tid till ett blogg-inlägg.


Från Götet tuffades det på måndag runt lunch för att anlända till Tierp strax efter kl 18. 20.00 satte jag, yngre dottern och yngre sonen oss i bilen för att ratta norröver och den resan ändade idag på morgonen klockan fem med att fordonet styrdes in på villatomten hemma. Trots att dottern rattade ungefär halva vägen kom jag bara att nicka till ungefär mellan Kåge och Jävre - här må den geografiokunnige konsultera lämplig karta - vilket innebar en slummer på bara dryga 20 minuter. Ett par timmars slapphet följde innan det var dags att inställa sig på folkhögskolan eftersom OAS-mötets förmöte börjar idag.

Vilka inlägg har jag under denna period inte skrivit?

  1. Före-Bruce-inlägget fredag 4 juli om väntan på att konserten skulle börja.
  2. Efter-Bruce-inlägget lördag morgon om intrycket av Springsteens konsert.
  3. Lisebergsinlägget lördag kväll om nöjesfältet samt promenaden i Slottsskogen tidigare under dagen.
  4. Masthuggskyrkans gudstjänst söndag förmiddag.
  5. Botaniska trädgården lejonparten av söndagen.
  6. Andra Narniafilmen - Prins Caspian - söndag kväll.
  7. Resan nämnd ovan med start på måndag till tidigt på tisdagsmorgonen.
  8. En smula notiser om lästa bra böcker.
  9. Förväntansinlägget idag tisdag kring det stundande OAS-mötet.

Typ trött är jag just nu så inläggsotakten kommer att råda - men nog är det märkligt att man ibland inte har något att skriva men ibland duggar kommentarförtjänta händelser som spön i backen. Läsaren må i kommentar utbe sig vad av detta han eller hon önskar framledes få mer ingående belyst.


Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Av de förtecknade förslagen torde det i varje fall kunna bli inte mindre än 5-6 olika blogginlägg. Sedan vore det tackvärt om det i likhet med föregående kalenderår kunde åstadkommas ett till kvantiteten större numerär av yttranden med betoning på rekreationsplatser av den typ som i dagarna avnjutes på den plats av lokalbefolkningen betecknad som ett väl avgränsat geografiskt områdes juvel

2008-07-09 @ 09:06:58
Postat av: bloggarn själv

Jag misstänker att Ann O Nym just efterfrågat inlägg kring OAS-mötet. Eller KAOS-mötet som det just nu känns som ca 6 timmar innan det hela drar igång.

2008-07-09 @ 11:40:06
Postat av: Pär

Och jag är nyfiken på bloggarens kommentarer kring senaste Narniafilmen. Som jag själv såg för ett par dagar sen och ämnar kommenterar under ovanstående länk, snart nån gång. Missar tyvärr OAS... Och irriterande nog är jag utanför Borås där samma OAS sker om ett par veckor, då jag åter befinner mig inom bloggarens kontrakt.

2008-07-09 @ 17:13:06
URL: http://teologinorr.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0