praha I - ett efterförord

image179

Att efter knappa veckans bortavaro i utlandet återuppta bloggeriet är en liten smula jättesvårt. Enklast vore givetvis att bara låta bygones be bygones men det vore som om jag under några dagar varken sett, känt eller tänkt något över huvud taget och vilket skulle vara långt ifrån sanningen överensstämmande. Jag har sett en massa, känt en hel del och funderar gör jag ju hela tiden och ibland helt i onödan.


Utifrån detta kommer jag under ovanstående långsmala bild och rubriken praha med en romersk siffra i ett antal inlägg att dela med mig något av vad jag sett, känt och tänkt under den kom-binerade arbets- trivselresa som folkhögskolans arbetslag gjort till Prag höstlovet 2007. Allt blir skrivet i efterskott och märkt av den klokhet som bara den efterkloke besitter.

Förresten: Bilden föreställer Karlsbron, tagen söderut från bron närmast nedströms.
Dessutom: http://www.czeckitout.com/innehall.htm är en intressant länk.


Kommentarer
Postat av: Torbjörn Lindahl

Hoppas att ni klarade er med hälsan i behåll(ni åt väl ingen mat typ buffé som legat framme hela dagen??)så ni inte råkar ut för det som vi från Örnäsets församling drabbades av när vi var i Prag för tre år sedan: ca 30 av 35 fick Salmonella och mådde tjuvtjockt i magen i dagar och vissa i veckor. Själv fick jag dessutom en sk reaktiv artrit som innebär att lederna i benen inflameras och jag blev rullstolsbunden i veckor och jobbade ej heltid igen förrän efter ett halvt år. Men en tröst i bedrövelsen är ju att våra sjukskrivningar innebar att arbetsgivaren gick med vinst på personalresan! Men om ingen av er drabbats av märkar diarré inom ca 10-14 dagar så har ni nog klarat er!

2007-11-04 @ 13:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0