efesierbrev 13:08 – kompis

Detta är det åttonde inlägget kopplat till de nykonfirmerades resa till Turkiet och staden Efesus. Alla pryds av ovanstående bild. Trögt internet här innebär att inläggen nog kompletteras med bilder sedan vi kommit hem till Sverige. Sist påminner jag om att det är min egen berättelse jag skriver, inte en officiell reseblogg. 
 
I förra inlägget skrev jag en del av vad vi fick vara med om under själva Efesus-dagen. Mer kommer i saken men inte nu, runt midnatt mot onsdag. Det får anstå. Än mer kommer att hamna i kön då vi i morgon reser till Samos. Då är vi i Grekland fast inom synhåll från vårt hotell.
 
Vårt hotell är inte litet. Mycket folk trots att det inte alls verkar fullbelagt. Gott om plats runt pooler och vid havet. Bara lite matsalstrångt. Alla – åtminstone vi – har all inclusive vilket innebär att det bara är att hugga in. Grönsaker i massor! Och folk! Barn som skriker, spring och tyskar som går motväg i köerna runt buffén. Inte riktigt vilsamt.
 
Barnbarnet Tyras kompis är där. Syns då och då i matsalen och på området. Faktiskt det enda bekanta ansiktet förutom de som tillhör vår grupp. Vad gruppen anbelangar har den nu varit en vecka i knä på varandra i delade rum. Konflikter pyr, blossar upp och löses. Social träning så det visslar. Många mognar. Inte alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0