om drygt 12 timmar...

 

... bär det iväg! Till Luleå alltså.

 

När jag skriver detta är det strax efter midnatt natten mot Julafton. Allt är i princip klart för helgens eskapader som vi ser fram emot med stor förväntan. Julgröt i morgon bitti för madammen och jag tillsammans med lille gubben, alltså 21-åringen som när han var liten gick under smeknamnet Heffaklumpen. Sedan som brukligt är Julbön i Älvsby kyrka, lite kaffe och efter gravljuständning resa till stiftsstaden Luleå för julfirande tillsammans med TVÅ barnbarn. Lilla Tyra har varit med både jularna 2010 och 2011 men nu är också lillebror Adrian med. Porträttet ovan visar vad som väntar – det var dett julkort vi fick av den unga familjen detta år.

 

Deras föräldrar är givetvis också med liksom småbarnens morbror och gammelmorfar och gammelmormor. Fastrarna med respektive jular med de respektives familjer och mormor och morfar är någonstans i Asien. Vi blir alltså ”bara” åtta vuxna med två små som knytkalasar denna jul. Helt OK. Farfar kommer att få njuta!!


Om det i kylan blir översovning i Luleå eller inte får vi se. Gissningsvis återvänder vi till hemmet på Julaftonskvällen. Hur som haver blir det något av en liten bloggpaus nu men jag gissar att kategorin Farfar funderar kommer att användas längre fram i helgen samt under mellandagarna.

 

GOD JUL på dig, käre Bloggläsius!!


Kommentarer
Postat av: Gunilla

God jul på er alla!

2012-12-24 @ 01:28:03
Postat av: Stig Su

God jul!

2012-12-24 @ 07:58:04
URL: http://stigsundstrom.wordpress.com
Postat av: Dessa mina minsta bröder

God Jul till dig och din familj

2012-12-24 @ 08:39:58
URL: http://dessaminaminstabroder.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0