eget rum

I de senaste inläggen har jag med något undantag rört mig kring inskränktheter i den stora världen. Vädret i Jäkkvik var en. Analys av kommentarer på en annan blogg en annan. Ett föredrag vid ett speciellt tillfälle kring ett speciellt ämne en tredje. Och innan dessa tre en veklagan över att en nördig fackidiotisk dag är visset lokaliserad i geografin. Egentligen är det väl bara notisen om min far som inte andas inskränkthet, bara eftertänkthet.

Detta inlägg, noble Bloggläsius, sysslar dock blott och allenast med väsentligheter av globalt intresse kring en individ runt vilken tillvarons hjul snurrar på ett alldeles speciellt sätt.

Vem kan det vara?
Svar: Jesus!!!
??????
Ja, ja, ja, ja! Kan så vara. Men inte denhär gången!
Det handlar givetvis om Tyra Isabelle Strömbergsson!!
Just det!!

Sedan jag igår Bibelförklarat färdigt inför 50-talet ungdomar på Seskarö lägergård och madammen med väninna handlat sig less på IKEA i Haparanda styrdes kosan till Luleå för middag på Porsön – den del av staden som får sitt värde av att där bor barnbarnet jag inte träffat på en månad. Farfars Tyra-abstinens hade alltså nått graden rejäl allvarlighet men kunde till någon del botas i går kväll. Den lilla tösen hade sovit under dagen, var utvilad och rejält uppskruvad med en massa spring i benen. Dessutom har hon nu tillgång till eget rum för prylar, aktiviteter och leksugna far- och morföräldrar.

Jag filmade – titta här på knappa två minuter.


Kommentarer
Postat av: d

En kommentar lite utanför ämnet men "visset lokaliserad i geografin"

För drygt en vecka sen passerade jag den lilla charmiga staden Älvsbyn (fler borde göra det)Jag hade anlänt med morgontåget från söder och intog en god lunch på ett litet pittoreskt cafe' medan jag väntade på vidare busstransport ner till kusten. Se länk till tidningsartikel som gör mej glad, det var detta konditori jag intog min lunch:

http://www.pitea-tidningen.se/alvsbyn/artikel.aspx?ArticleId=6380371

2011-09-13 @ 21:57:36
URL: http://dessaminaminstabroder.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0