inget tapeteri

Igår tapetserade jag inte! Näpp! Uppdraget var ett annat.
Det var så att lilla Tyras föräldrar på kvällen tapetserade i den lägenhet de strax beflyttar. Tyras farmor och farfar* var inlejda som Tyra-sällskap under tiden som denna gång inte innebar ett petande med tapeter – det så kallade tapeteriet. Det gjorde ungdomarna själva med resultatet mvg från både morfar och farfar**. Och farfadern*** kan konstatera att den papperklistriska successionen fungerat.

Valla lilla Tyra är ingen lek och egentligen kan man fundera över vem som egentligen vallar vem. Det handlar mer om knallar än vallar faktiskt. När man snart är 1⅓ år gammal är det roligaste som finns att gå och ju mer åt fel håll man går desto lustigare blir det. Givetvis filmades det lite och en kortis om Tyras utelekande kan begluttas här.

I övrigt är det midsommarafton nu – en regnig sådan. Skvätter och skurar som fram och tillbaka hela dagen. Alla barnen är på sina jobb på andra orter och det är bara jag och madammen i kåken men en bekant kommer på besök. Under många år har hon med tre söner midsomrat med oss vilket bland annat betytt en årlig brännbollsmatch mellan familjerna. Då också hennes barn blivit stora och befinner sig på annan ort blir laguppställningarna i kväll pinsamt tunna.

Ship to Gaza
seglar igen under på många håll massmedial och bloggial uppmärksamhet. Gissningsvis kommer ämnet upp framledes också här. I eftermiddag nöjer jag mig att tycka att israelerna skall släppa igenom fartygen. Det båtarna har med sig behövs i Gaza.


*  För den nytillkomne oinformerade och den kroniske men glömske läsaren nämner jag här att Tyras farfar – det är jag!
**  För den tröge läsaren: Tyras farfar – det är jag!
***  För säkerhets skull: Tyras farfar – det är jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0