flytteri och filmeri

Nu är det färdigflyttat.
Alltså inte in men väl ut.
Alltså inte vi men lilla Tyra (med mamma och pappa).

I Luleå har vi befunnit oss både igår och idag hjälpandes till med utstädning av den tvåa som den unga familjen lämnar för att i stället få till mer späjs i en fyra rakt över gården. Två dagars jobb och sällskap med barnbarnet (med föräldrar inom parantes).

Tyra gillar farmor!! Hon gillar farfar åxå men farmor gillar hon helskarpt.

Madammen i mitt liv blev punktmarkerad två dagar i sträck vilket gav komplett arbetsutrymme åt alla andra inblandade – mormor, morfar, farfar, mamma, pappa igår, mamma, pappa och farfar idag. Föräldrarna in-flyttade för brinnande livet och vi andra ut-städade lika frenetiskt. Farmor Tyra-passade, ansvarade för marktjänsten och tog i övrigt i så gott det gick – men Tyra tär på heltid.

Mycket filmande blev det inte. Inget igår men väl vid ett par tillfällen idag. Det ned till knappa två minuter redigerade resultatet kan beskådas här. Tro inte att filmens stillasittande sekvenser är representativa för den lilla tösens vanor. Springa, leka, bära, rota och vara allmänt utför och i vägen är mer normaltillståndet. Och givetvis glädjespridande. Att man sedan måste äta och kort avnjuta en film på mammans dator innebär dock stillasittande filmtillfällen.

Nu är de tre i alla fall inne i sin nya lya och det gamla grytet är tömt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0