jätterandigt!!

Förra filmsnutten på ANDRA BLOGGEN var inte ett mellan en och tre minuter långt mediterande över minspel och kroppsrörelser hos en mindre än ett halvt år gammal liten tös utan kom att handla om något helt annat. I och med vad som publicerats där denna morgon återgås det dock till den ordning som skapats därstädes de senaste månaderna. 

Tyras för en tid sedan trevliga veckoslutsvarande hos sin farmor och farfar – alltså här – slutade med att hennes föräldrar plockade upp henne för bilresa nedåt Stockholms-regionen. Lördag kväll 14 augusti var de dock på hemväg och valde på grund av trötthet att packa upp och packa ihop att stå på direkt hem. Således dumpades i Öjebyn Tyras i Umeå upplockade faster och farfadern – alltså jag – var där för att tanten inte skulle stå övergiven vid OKQ8 i midnattsmörkret. Gubben ifråga – fortfarande jag – hann då också få en glimt av den i bilen sovande första representanten för den nya generationen.

Hela detta arrangemang hade skapat situationen att Tyras ena vagn fått åka med ned till 99-orna* medans huvudvagnen blivit kvar i Älvsbyn tillsammans med en uppsättning nycklar till Tyras hem i Luleå. Dessa grejer blev givetvis glömda av den fasterhämtande farfadern – det är fortfarande mig själv jag åsyftar – när han rattade väg strax före ½24.

Nu är dock alla pinaler på sina rätta platser. Vagn med flera grejer avlämnades igår i Luleå och med den medburna videokameran skapades den cirka minuten långa film som nu finns att betitta å ANDRA BLOGGEN – alltså här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0