tänka och texta

Tre blogginlägg på en förmiddag!

 

Att var hemifrån förändrar rutiner.

Man gör inte som vanligt. En massa distraktioner blir lämnade.

Tid töms på invant innehåll. Resultatet blir tid att tänka – också på sånt vars bredd och djup inte bara är kul att fundera över.

 

I inlägget veckotillbakablick berättade jag den 2:a september om den diagnos min fru fått och vad som då hänt kring den. Ett par dagar denna vecka har präglats av den saken, inte dramatiskt utan med sånt som tillhör åtgärdsplanen.

 

Tisdag eftermiddag for vi till Umeå där hennes tumör så småningom skall bestrålas. Resan gällde bara ett par korta undersökningar på förmiddagen dagen efter så att man mer exakt kan göra behandlingen måndag till fredag i nästa vecka. Ett sätt för att den hyfsat långa bilresan och för att det knappa dygnet där i den främmande miljön inte enbart ska fyllas av tankar kring vad vi var där för är att medvetet tänka och texta kring andra saker. Att göra så fungerar i viss utsträckning som en form av självterapi som nu resulterat i tre bloggtexter i tellefånen och sedan via datorn hit. Av de tidigare är kohorteffekt ganska långt och messy church lite kortare.

 

Onsdag efter undersökningarna och lunch körde vi hem.

 

Nästa vecka skall vi vara i Umeå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0