road-trip 12

 

Detta skriver jag lördag den 29:e juli och det blir sluttexten på serien road-trip. Jag är hemma igen och har tillgång till den utrustning jag vill använda för att publicera på bloggen. Det betyder ingalunda att jag publicerar detta den 29:e, inte ens den 30:e. Mina road-trip-skriverier ska publiceras i den ordning de skrevs, ett eller två varje dag.

 

Vi lämnade Hemavan runt halv 11 men lullade runt med diverse ärenden i Tärna innan vi anträdde slutresan hem. Den sträckan har vi kört ganska många gånger men vi hade i alla fall ingen brådska. En paus för att fruktlöst titta efter hjortron. En annan paus för att koka kaffe och äta lite. Så småningom var vi i alla fall hemma.

 

När jag nu med detta 12:e inlägg slutför efterskottspubliceringen av vad jag skrev den 1½ vecka vi var hemifrån kan bara sägas att det var – nu tänker jag inte på mina skriverier – en givande tur. Hög lugn-och-ro-faktor.Det är lätt hänt att folk tror att bara för att någon är pensionerad så blir tiden tom och bara blir att den stirrar framför sig. Så är nu inte fallet. Gräs skall klippas, varor inhandlas, jox skall skötas om, TV-innehåll i många kanaler skall bevakas, barn och barnbarn finns med och en hel del annat. Kanske är det faktorer som inverkar på mitt bloggeri så att det får en normalnivå av i snitt två inlägg i veckan, inte mer. Jag gissar att jag nu återgår till ungefär den frekvensen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0