kan stega vidare!

Att när nöden är som störst är nörden närmast fick jag erfara kvickt så alldeles förskräckligt. Som svar på mitt nödanrop i förra inlägget gav mig signaturen Pär i en kommentar en uppmaning. I morse löd jag och skickade den trasiga filen till honom. Runt lunch hade en hel fil kommit tillbaka.
 
Tusen tack, bockningar och bugningar!
 
Jag erkänner gärna att när jag i förra inlägget bad om dataassistans fanns just Pär med efternamnet Parbring i mina tankar. När han för ett antal år sedan var elev vid Svenska kyrkans grundkurs vid Älvsby folkhögskola korsades våra vägar och sporadiskt har vi haft kontakt sedan dess. På sin egen blogg teolog i norr karaktäriserar han sig som pappa, präst och nörd på så många sätt. Just datanördigheten var vad jag förlitade mig på.
 
Jag länkar inte här på min blogg till hans. Det räcker med 3-4 präster i länklistan men helt klart skulle han kunna kvala in om jag ville ha fler. Hans blogg är innehållsrik och läsvärd. Dessutom är han en av de bloggskribenter som regelbundet skriver på nätet i Tidskriften Evangeliumhär – som kan nås via min länk dagens kyrka.
 
Läs gärna den unge Parbring! Han är kunnig, reflekterande, pedagogisk. Jag hade tänkt att han skulle efterträda mig som skolpräst vid folkhögskolan men har inte tjatat på honom. Han är både småbarns- och villaförälder boende i Västerbotten och med detta troligen lite svårflyttad. Men han skulle vara som hand i handske för uppdraget – kunnig, vetgirig, reflekterande, pedagogisk, socialt kompetent och en fena på datorer.

Kommentarer
Postat av: Pär Parbring

Tack så mycket för alla dina vänliga ord! En orsak till att inte kvala in min blogg är väl också att den i praktiken är ganska vilande just nu. :)

2014-04-04 @ 12:56:13
URL: http://Http://teologinorr.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0