skogens röda guld

Gör en liten paus på internet från uppföljningen av gårdagens bärplockning. Visserligen är lingon lättrensade jämfört med alla andar bär men man blir ju less i alla fall.
Nåväl - men ena bilen såld och den andra stulen av den 18-årige sonen blev det cukel som brukades som fortskaffningsmedel för gårdagens bär-plocknings-utflykt. Detta i sin tur begränsade den i bekväma former hemtransportbara volymen till två hinkar. Precis lagom för rensning.

Den 10 augusti skrev jag på bloggen under rubriken ordet är fritt - eller spytt. Någon dag senare redigerade jag den texten någor och sände in den som insändare till lokala bladet. Efter nästan två veckor kom den i tidningen försedd med ett totalt ovidkommande bemötande från krönikören under rubriken svar direkt. Tänk att det tog honom nästan två veckr att fundera ur åtta intetsägande rader! Positv feed-back i saken har jag dock fått från flera håll samsat med uppmaningen: "inte så långa meningar please". Det skall jag ta fasta på till en annan gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0