arbete och studier

arbetsamIkväll är sista kvällen av ledigheten och i morgon börjar vårterminen på skolan. Givetvis är det en massa som jag borde gjort under ledigheten som jag inte gjort. Så har jag till exempel inte ägnat den tid jag borde åt mitt studieprojekt. Visst har jag läst en del - har snart (ikväll) avslutet en kommentar skriven av Lars Hartman till Markusevangeliet. Ganska bra faktiskt. Kommentaren skulle kunna kommenteras men det gör jag inte nu. Tankar den väckt om religiöst sätt att möta tillvaron och tron respektive rationellt sätt att möta det hela skulle jag också kunna kommentera men gör inte det heller, i vart fall inte nu.
Det har varit lugnt och helt ledigt med undantag för de dagar jag var på det tidigare omskrivna lägret på skolan. Det har funnits tid till familjen, att bara vara tillsammans. Dessutom var vi på bio och såg Narnia-filmen Häxan och lejonet - hett OK.
Ledighet gör gärna att kvällarna blir sena och sovmornarna långa. Så i morgon bitti brid det en chock för kroppen när den skall ställas in på att kvällar skall bli sena men utan sovmornar. Terminen börjar med en fram-och-tillbaka-resa till Skellefteå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0