vinka på kallax

Så börjar denna fyllda helg nalkas sitt slut. London-dottern avvinkades strax före 12 på flyget i Luleå för att fortsätta sitt au-pair-ande i London fram till strax före jul. Arbetsuppgiften att vara sammanhållare för den gudstjänst grundkursen förberett för Älvsby kyrka var på grund av närheten till begravningen övertagen av församlings-kollegan och jag kunde inte delta på grund av flygtransporten - men till kaffet hann jag. Och enligt rapporter från kyrkvärdar och sånt hade allt fungerat bra, helt enligt planerna.
och sanningen gäller: Om man inte kan fullgöra sina uppgifter kan man ersättas med första bästa fåntratt och arrangemanget vinner på bytet. Kollegan är givetvis ingen fåntratt men det jag menar är att utbytbarheten finns och det är bra.
I morgon är det måndag.

Kommentarer
Postat av: anna-karin

Men hallå!
Fikc information av dottern att jag var omskriven. Äntligen bekräftelse tänkte jag och rusade i alltför hög hastighet till datorn....vilket antiklimax.
Än engång omnämnd som kollegan, läser man snabbt eller har anlag för dyslexi akn man även tro att jag är en fåntratt. Jaha.
Nåväl det var kul att finnas med på ett hörn med grundkursen. Och jag kan nog leva med att bli omnämd som kollegan, det är inte så dumt det heller. Fast du hade ju kunnat skriva att jag hade nya vansinnigt snygga skor dagens gtj till ära :-)
/ A-K

2005-09-25 @ 15:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0