snuvad på hälsan och debatten

Och så är det alldeles förkylt. Näsan rinner, huvudet värker och känns som man med en flaskborste övat svärdslukning. I vart fall är jag hemma igen från några dagars intensivt arbete i lägermiljö med Svenska kyrkans grundkurs.

Sossepartiet har två veckor före valet stängt ner alla diskussionsfora på sin hemsida och ägnar sig nu likt alla andra nomineringsgrupper enbart åt att ensidigt leverera information. Man avstår från att diskutera och argumentera både med icke-sossar som uppenbarligen dök upp i "debatterna" och egna kamrater som var intresserade av tankeutbyte.
Jag kontaktade webb-ansvarig som hänvisade mig till gruppledaren Burell. I telefon med honom framlade jag en besvikelse över att man blivit snuvad på debatten och tanken att belackarna nu kommer att säga att sossarna släcker också sin egen debatt. Varför skall vi bjuda dem på det?
Fast han har väl kanske rätt i att det i "valrörelsens" slutspurt är svårt att hinna passa datorn.

Fadern, 81 år, har den sista tiden varit trött.  Är nu på Pite Las för observation. Sannolikt handlar det om, vanligt hos äldre, en urinvägsinfektion som tär på hågen. Antibiotika förväntas slå tillbaka infektionen och farfar bör flyta upp till ytan igen.

Värre är att Älvsby Vårdcentral missat...
Här skriver jag inte mer just nu. Jag behöver kolla en del saker men det verkar som om rutiner vad gäller hantering av röntgenplåter osv lämnar oerhört mycket att önska.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0