så går en helg än från vår tid...

Det är söndag kväll och en ny arbetsvecka står för dörren och helgen har varit bra.
Nattlig bilkörning mellan fredag och lördag för att hämta tonåringar i Luleå 01.00 är väl inte riktigt vad man som pappa anser höra till faviriterna vad gäller tidsfördriv men det hör till. Bor man i Avkroken så gör man.
Lördagen var det öppet hus på högstadiet och gymnasieskolan och då två ättlingar befinner sig på dessa nivåer i sin skolgång så var man där.
Lördag em fick jag förmånen att leda en dopgudstjänst som föregåtts av ett lite annorlunda dopsamtal. Samtalet innehöll klara besked om psalmer, kusin-sånger, vilken bön pappan och vilken bön mamman skulle leda samt vilka Bibeltexter storebröderna (8 och 11? år) skulle läsa. Ca 70 personer deltog i denna dopgudstjänst.
Söndag var vilodag - åxå från gudstjänst faktiskt. Vi ordnade däremot till mammas och pappas grav för vintern. Sedan fick vi besök av barndomskamraten och kollegan från Luleå - han som nämnts tidigare som officiant vid begravning. Han har drygt 50 år gammal skaffat sig MC och var i prästskjorta på nåt slags motor-cykel-klubbs-läns-årsmöte här i byn och tittade förbi på en matbit och en massa snack.
Sedan har det bloggats också - fast inte så mycket på min blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0